Reklam
  • Reklam
BAYRAKLI BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI

BAYRAKLI BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI

Bayraklı'da bugüne kadar yaptığı  projelerle vatandaşların derdine derman olan Bayraklı Belediyesi, ilçedeki işsizlik sorununu İŞKUR ile yaptığı işbirliği ile çözüme kavuşturmaya devam diyor.

04 Mart 2019 - 12:12

Bu kapsamda 2010 yılından itibaren işverenle işsizleri bir araya getiren İŞKUR masasına 31 bin 233 kişi CV bıraktı. Başvurular sonucunda ise 13 bin 880 vatandaş çeşitli firmalarda iş sahibi oldu.

Bayraklı Belediyesi Osmangazi hizmet binasında yer alan ve İŞKUR ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında İŞKUR masasına gelen vatandaşlar yetkililerle önce sisteme kayıt yaptırıyor. Daha sonra firmalardan gelen talepler doğrultusunda cep telefonlarına gelen mesajla toplu iş görüşmelerine çağrılıyor. Görüşmeleri olumlu geçen adaylar firmanın kadrosunda iş başı yapmak üzere tekrar davet edilerek iş başı için gerekli işlemleri yapılıyor. İş başvurusunda bulunarak, bu projeden yararlanmak isteyen tüm vatandaşlar Bayraklı Belediyesi İŞKUR Masası'na CV vererek iş sahibi olma şansından faydalanabiliyor.

İŞSİZ VATANDAŞLARIMIZI İŞ SAHİBİ YAPIYORUZ

Türkiye'de yaşanan en büyük sıkıntılardan birinin işsizlik olduğunu Bayraklı'daki durumun da farklı olmadığını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "İlçemizdeki işsizlik oranını en aza indirmek için göreve geldiğimizden bu yana çalışıyoruz. İŞKUR ile yaptığımız anlaşma kapsamında 2010 yılından bu yana işverenle iş arayanı bir araya getiriyoruz. Bize müracaat eden firmalara bugüne kadar binlerce yeni personel göndererek onları iş sahibi yaptık. Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuz oluyor" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti