Reklam
  • Reklam
"BAY KEMAL SEN BUNLARI BİLİR MİSİN?"

"BAY KEMAL SEN BUNLARI BİLİR MİSİN?"

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

05 Şubat 2019 - 13:28

AK PARTİ'NİN 16 YILLIK BİRİKİMİNE SAHİP OLACAĞIZ

Seçim kampanyamızı resmen başlatmış olduk. Ana fikri milletimizin gönlüne girmek oluşturuyor. AK Parti'nin geleceği ile ülkemizin geleceğini asla farklı görmediğimizi anlatacağız. Türkiye büyürse gelişirse, zenginleşirse bizim de daha büyük hayaller kurmaya cesaret bulacağımızı tüm kalplere nakşedeceğiz. Ayrıca AK Parti'nin 16 yıllık birikimine sahip çıkacağız. Belediyecilik sözkonusu olduğunda bu takvimi 1994'ten başlatacağız. Tevazu ile samimiyetle milletimizin hizmetine talip olduğumuzu ortaya koyacağız. Kibrin, büyüklenmenin, efelenmenin, hizipçiliğin, arsızlığın, yolsuzluğun, israfın, adaletsizliğin yeri olmadığını kendi yaşantımızla milletimize göstereceğiz. İnsana ve tüm canlılara, çevreye, tarihe, sanata, vicdana uygun şehircilik anlayışıyla belediyeleri nasıl yöneteceğimizi paylaşacağız.

AÇIK, NET GÖRDÜK

Şehir planları uzun vadeli hazırlanacak. Birilerinin siparişi üzerine değil adaletli şekilde hazırlanacak. Altyapı ve ulaşım sorunları tüm şehirlerimizde kökten çözülecek. Kentsel dönüşüm çalışmaları bölgelerin özelliklerine göre gönüllülük esasına göre yapılacak. Şu anda büyükşehirlerimizi devasa ihtiyaçlarının olduğunu açık, net gördük. İzmir'de Karabağlar için çok güzel bir yer diyebilir miyiz. Orada bir kentsel dönüşüme ihtiyaç yok mu? Bugüne kadar gelenler buna çanak tuttular.

ÖRNEK YERLEŞİM ALANLARI KURULACAK

Yatay şehirleşme ile örnek yerleşim alanları kurulacak. 50 kat binalarda yaşayanların birbirinden haberi var mı? Komşuluk hukuku var mı? İnanın yan dairedeki ölüyor haberleri yok. Peki bizim tarihimiz böyle mi?

Ekonomik iç dalgalanma kendi iç dinamiklerimizden değildir, büyük saldırıya maruz kaldık. Ekonomideki kayıplarımız terör gibi can kaybı değil, para kaybıdır. Asgari ücreti 1603 liradan 2020 liraya yükselterek yüzde 26 düzeyinde çok önemli bir artış gerçekleştirdik.

BAY KEMAL SEN BUNLARI BİLİR MİSİN?

Kısa bir süre önce TOBB'da tüm oda borsa temsilcileriyle bir araya geldik. Orada yaptığım konuşmayla birlikte tüm illerdeki sanayi ticaret odası borsa onlardan taahhütler aldık. Aldığımız taahhüt yaklaşık 2,5 milyon işsize iş imkanıydı. Bu yıl içinde işsizlere iş imkanın sağlamış olduk bunun adımlarını attık. Bay Kemal sen bunları bilir misin? Nereden nereye geldik haberin var mı? Açıklamalarını yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı