Reklam
  • Reklam
BAŞKAN ARSLAN: "100 YILDIR AYNI GEMİDEYİZ"

BAŞKAN ARSLAN: "100 YILDIR AYNI GEMİDEYİZ"

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Milli Mücadeleyi başlatmasının 100. Yıldönümü Edremit’te coşkuyla kutlandı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’da eşi Oya Arslan’la birlikte Şehit Hamdibey Meydanı ve Körfez Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törenlere katıldı.

20 Mayıs 2019 - 11:00

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yurt genelinde olduğu gibi Edremit’te düzenlenen törenlerle kutlandı.

Törenlere Kaymakam Ali Sırmalı, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, 19. Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Aytaç, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, siyasi parti temsileri, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’ndan Şehit Hamdibey Meydanı’na yapılan Gençlik Yürüyüşü ile başladı. Şehit Hamdibey Meydanı’nda İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Fethi Bilge tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumu saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Körfez Anadolu Lisesi’nde devam etti. Öğrenciler tarafından jimnastik ve halk oyunları ve çeşitli gösteriler yapıldı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen kültürel ve sportif yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 100. yıl şenlikleri kapsamına futbol turnuvasında dereceye giren okullara ödüllerini Edremit Belediye Selman Hasan Arslan verdi.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan progamın sonunda yaptığı değerlendirmede “100 yıldır Bandırma Vapuru’nun Samsun’a çıktığı günün azim ve kararlılığıyla Atam’ızın yolundan ilerliyoruz. Ne kadar şanlı milletiz ki Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lidere sahibiz. Ata’mızın öncülüğünde yüz yıl önce yenilmedik, yüz bin yıl geçse de yenilmeyeceğiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun!” dedi.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti