Reklam
  • Reklam
BALKANLAR DA CUMHUR İTTİFAKI DEDİ!

BALKANLAR DA CUMHUR İTTİFAKI DEDİ!

Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, Balkan dernekleri ve federasyonları ile bir araya geldi.

20 Mart 2019 - 10:48

Buca'da bulunan Sini Köşk'teki toplantıya önceki dönemlerde Buca Belediye Başkanlığı ve AK Parti İzmir Milletvekilliği yapan Cemil Şeboy, Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Yazgan, Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Ekrem Selimler, Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Vahap Savaşan, İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan vekili Mustafa Öztürk'ün yanı sıra 36 balkan derneği ve 4 balkan federasyonu katıldı.

Balkan dernekleri adına konuşan Kosova Rumeli Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanı İbrahim Şengöz, Buca CHP'de göçmen kökenli Suat Nezir'e yapılan kumpası hatırlatarak, "Bize haksızlık yapanlar asıl tepkiyi 31 Mart sabahı görecekler. Bütün balkan dernekleri ve federasyonu olarak AK Parti adayı Mustafa Arslan'a desteğimizi açıklıyoruz. Sayın Arslan'ın 7 tane meclis üyesi adayı Balkan kökenli. Bu, kendisinin ve Cumhur İttifakı'nın Balkan coğrafyasına gösterdiği bir değerdir. Bizler Evlad-ı Fatihan olarak burada köklü dernek başkanları ve federasyonları olarak bizlere sahip çıkılmasının gururunu yaşadık" diye konuştu.

'AİLEMİN İÇİNDEYMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM'

Kendisine verilen desteğe teşekkür eden AK Partili Mustafa Arslan, CHP'de yaşanan olaylara değinerek "Bu kime yapılırsa yapılsın haksızlıktır" dedi. Balkan camiasının desteğinden dolayı mutlu olduğunu belirten Arslan, "Aranızda olmaktan mutluyum. Beni başından beri bağrınıza bastınız. Bu yüzden kendi ailemin içindeymiş gibi hissediyorum. Meclis üyesi listemizde 7 balkan kökenli adayımız var. Balkan camiası bizim için çok önemli" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti