Reklam
  • Reklam
BAHÇELİ: "SESSİZ KALAMAYIZ!"

BAHÇELİ: "SESSİZ KALAMAYIZ!"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye döviz üzerinden kundaklanmak isteniyor. Buna sessiz kalamayız. Döviz fiyatlarındaki spekülatif ataklarla Türkiye'yi teslim alacağını sanan komplo, mutlaka bozgun yaşayacaktır" dedi.

15 Ağustos 2018 - 14:40

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenliyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsünün ekonomik ayağını tamamlamak, devamında sosyal ve siyasal sistemi felç etmek amacıyla harekete geçen muhasım odaklar spekülasyon silahını çekmiştir.

-Türkiye döviz üzerinden kundaklanmak isteniyor. Buna sessiz kalamayız.

- Ülkemizin çok açık hedef alındığı, düşmanlıkla eklemlenmiş siyaset ve ekonomik oyunların sertleşip vahşileştiği trajik ve tahripkar bir dönemden geçiyoruz. ABD kaynaklı husumet ve huşunet ablukasıyla karşı karşıya olduğumuzu net olarak görüyoruz.

-Trump müttefiklik hukukunu yok saymıştır. Türkiye olağanüstü bir saldırı altındadır. Trump'ın F-35 savaş uçaklarının teslimatını askıya alan sakat kararının bizim nezdimizde hiçbir kıymeti olmayacaktır

-Ekonomik ablukanın karşısında 81 milyon Türk vatandaşı korkusuzca durmaktadır. ABD yönetimi büyük bir yanlış ve yozlaşmanın ortasındadır.

-Döviz fiyatlarındaki spekülatif ataklarla Türkiye'yi teslim alacağını sanan komplo, mutlaka bozgun yaşayacaktır.

-Pensilvanya’daki hain iade edilirse papazın da iadesi gündem gelecektir. ABD yönetimi stratejik ortaklığa ihanet etmiş, kendi ayağına kurşun sıkmıştır.

-Trump ve evanjelist kadrosu döviz üzerinde savaş açtılar. ABD Türk milletini ya tanımıyor ya da tanımak istemiyor. Biz kurla kurulmadık dövizle devrilmeyiz.

- Başaramayacaklar, Türk milletini yenemeyecekler.

-ABD Başkanı, günlük mesaisinin büyük bir kısmını Twitter başında geçirmekte, abuk subuk mesajlarla insanlığın denge ve düzenini tehlikeye atmaktadır.

-Değil Trump, değil döviz, değil finans lobisi, dünya üzerimize gelse milli ve manevi haklarımızdan bir adım geri atan onlar gibi namerttir.

-Türkiye'den 1 dolarlık alçaklarla intikam alamadılar, işgali başaramadılar. 15 Temmuz'da tepemizden atılan bombalarla, pimi çekilen döviz bombası aynı cani merkezlerden imal edilmiştir. Oyun büyüktür, barbardır, aşağılıktır.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı