Reklam
  • Reklam
BAHÇELİ KARARINI VERDİ !!

BAHÇELİ KARARINI VERDİ !!

Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda 27 Kasım’da Roma’da oynanacak olan Roma-Real Madrid karşılaşmasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, resmi olarak davet edildi. Bahçeli yaptığı açıklamada, yoğun gündem ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili çalışmaları nedeniyle davete katılamayacağını ifade etti.

21 Kasım 2018 - 14:07

 

Cengiz Ünder’in forma giydiği Roma Kulübü Başkanı James Pallotta ve Sportif Direktörü Monchi tarafından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yapılan bu resmi davet , FİFA menajeri Bayram Tutumlu aracılığı ile iletildi. Şampiyonlar Ligi’nde Roma’nın ilk maçı kaybettiği 3-0’lik skor sonrası oldukça önem taşıyan karşılaşma için çok sayıda önemli konuk davet edildi. Bu isimler arasında dünya tenis şampiyonu Nadal ve ünlü aktör Antonio Banderas da yer alıyor. Roma kulübü tarafından resmi olarak davet edilen Devlet Bahçeli’nin siyasi gündemin yoğun programına rağmen bu maçı izlemek istediği ve Cengiz Ünder ile Roma’yı bu önemli maçta gönülden destekleyeceği öğrenildi.

Bahçeli'nin Roma Kulübü ve Başkanı James Pallotta'nın davetine verdiği yanıt şu şekilde:

"Şampiyonlar Ligi G grubunda 27 Kasım günü Roma’da oynanacak Roma- Real Madrid beşinci tur karşılaşması için gönderdiğiniz nazik davetinizi aldım. Öncelikle şahsınıza ve Roma Sportif Direktörü Monchi’ye teşekkürlerimi iletmek isterim. Kulübünüzde başarılara imza atan futbolcumuz Cengiz Ünder’in da sahada olacağı bu önemli karşılaşmayı yerinde izlemeyi arzu ediyordum. Ancak Türkiye’deki yoğun gündem ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili Partimizin çalışmaları nedeniyle nazik davetinize icabet edemeyeceğimi üzülerek bildiriyorum. Orada olmasam da hem Kulübünüzü ve futbolcumuz Cengiz Ünder’i gönülden destekleyeceğimi de bilmenizi isterim. Bu önemli karşılaşma için şimdiden başarılar diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı