Reklam
  • Reklam
BAHÇELİ’DEN MUHARREM İNCE’YE ŞOK SÖZLER

BAHÇELİ'DEN MUHARREM İNCE'YE ŞOK SÖZLER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

14 Temmuz 2018 - 15:11

Bahçeli konuşmasında Apolet tartışmasını 'Fazla uzattım' diyen zavallılar için diyerek Muharrem İnceyi eleştirdi.

Hafızası silinmiş olanları uyarmak isterim ki pişman olacak söz söylemeyiz diyen MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Hamdolsun, söylediklerimizden de pişman olmayız. Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi bilir. Apolet tartışmasını 'Fazla uzattım' diyen zavallılar için, HDP'ye 'Kürt siyasi hareketi' diyerek Kürt kökenli kardeşlerimizi töhmet altında bırakan ve PKK'ya umut aşılayan fikir ve ülkü yoksunları adına pişmanlık olabilir ama bizde pişmanlık asla yoktur." dedi.

AF KONUSU GÜNDEMİMİZDE

Konuşmasında af konusuna da değinen Bahçeli "Af konusu gündemimizdedir, seçim beyannamemizdedir. Mecliste yasama faaliyetleri başladığı zaman arkadaşlarımız nasıl bir af yasası çıkmalıdır konusundaki titiz çalışmalarıyla bir yasa teklifini sunacaklardır. Biz de onun takipçisi olacağız. 49 milletvekiliyle ne kadarını başarırız, onu da zaman içinde göreceğiz." diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli "24 Haziran'da Türkiye, Türk milleti kazanmıştır. Üzerinde karalama yapılan demokrasimiz kazanmıştır. Milli ve yerli duruş kazanmıştır. Türkiye, hem FETÖ belasını hem de PKK tehdidini tamamen bitirerek gündeminden çıkarmalı, geleceğimiz emniyete alınmalıdır." dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek