Reklam
  • Reklam
BAHÇELİ’ DEN CHP’ YE 31 MART ÇAĞRISI

BAHÇELİ' DEN CHP' YE 31 MART ÇAĞRISI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşma yaptı. "CHP'liler Yüksek Seçim Kurulu'nu tanımıyormuş" diyen Bahçeli, "CHP YSK'yı tanımıyorsa seçime de katılmasın" ifadelerine yer verdi.

15 Ocak 2019 - 16:35

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD Başkanı Donald  Trump'ın Twitter'dan yaptığı açıklamalara ilişkin, "Senin doların varsa Türk  milletinin imanı var. Senin para baronların varsa, sermaye çetelerin hazırsa,  ekonomik tetikçilerin emir bekliyorsa, bilesin ki Türk milletinin eğilmez başı,  bükülmez bileği var. Elinden geleni ardına koyma, ne biliyorsan onu yap. Senin  tehditlerine 'tamam' diyen senin gibi olsun. Türkiye'yi mahvetmek senin ne  haddine." değerlendirmesinde bulundu.

Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada,  Trump'ın "travmatik bir kişilik bozukluğuna savrulduğunu, gözünü nefret  bürüdüğünü" belirterek, "Zannederseniz ki Twitter başında bitmek bilmeyen bir  nöbete girmiştir. ABD Başkanı Türkiye'nin tehditlere aldırmayacağını, Türk  milletinin hiçbir zulmete eyvallah etmeyeceğini ya unutmuş ya da hafızasının ve  etrafının oyununa gelmiştir." ifadesini kullandı.

"Biz diyoruz ki zalimle gelen düğün bayram. İp inceldiği yerden  kopacaksa varsın kopsun. Korkak her gün, kahraman ise bir gün ölür." diyen  Bahçeli,  ABD Başkanı'nın yine şaşırdığını, yine sinirleri gerdiğini bildirdi. ABD Başkanı Trump'ın paylaştığı Twitter mesajını "tam anlamıyla  düşmanlık ötesi" olarak niteleyen Devlet Bahçeli, "ABD Başkanı bir defa  PKK/PYD/YPG'yi Kürt olarak görüyorsa, Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olarak  değerlendiriyorsa ya cehaletin mihveri ya da caniliğin mihmandarıdır.  Teröristlere bırakınız Kürt demeyi, insan demek bile ihanettir. Trump’ın  PKK/PYD/YPG'yi Kürt olarak görmesi, Kürtler diye tarif etmesi su katılmamış  alçaklık, su götürmez küstahlıktır." değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti