Reklam
  • Reklam
Baba Gibi İmza...

Baba Gibi İmza...

Senegal'li Dünyaca Ünlü Forvet, Göztepe'de Nikah Tazelemeye Az Kaldı

22 Mart 2018 - 14:10

Süper Lig'in ikinci yarısında Göztepe'ye Çin'in Shanghai Shenhua takımında transfer olan dünyaca ünlü forvet Demba Ba, sarı-kırmızılılarla 2 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Uzun süre sahalardan uzak kalarak geldiği Göztepe ile sezon sonuna kadar maç başı 40 bin TL karşılığında anlaştığı öğrenilen Senegalli forvetle bir araya gelen Göztepe Başkan Mehmet Sepil'in yeni kontrat konusunda önemli mesafe katettiği öğrenildi. Demba Ba'nın takımda kalmasını isteyen Başkan Sepil'in yarın tecrübeli futbolcuyla bir kez daha görüşeceği öğrenildi. İlk görüşmesinde Ba ile para konuşmadığı bildirilen Sepil'in, transferi kesin olarak bitireceği ifade edildi. Demba Ba'nın da sarı kırmızılı ekipte mutlu olduğu ve burada kalmaktan yana tavır sergilediği vurgulandı. Başkan Sepil'in 33 yaşındaki golcü ile altyapıda çalışmalarında da  işbirliği yapacağı dile getirildi. 

Demba Ba'nın Amerika Birleşik Devletleri'nin San Diego kentinde futbol akademisi açtığı ve Göztepe ile ortak çalışmalar yapabileceği öğrenildi. Göztepe ikinci yarıda 7 maça çıkan Ba, attığı 5 golle,gol yollarında ne kadar etkili olduğunu kanıtladı. Taraftarın da kısa sürede sevgisini kazanan Senegalli golcü oyuncu konusunda mutlu sona yaklaşan İzmir ekibi, sözleşmeleri mayıs ayında bitecek yerli futbolcular Selçuk Şahin, Günay ve Tanju'yla da masaya oturacak. Yabancı futbolcular Leo ve Kosanovic'le ise süper lig bittiği zaman  görüşülecek. Göztepe ile 1 yıllık sözleşmesi olan teknik direktör Tamer Tuna'yla da görüşen Başkan Sepil, genç çalıştırıcıyla bir aksilik olmazsa anlaşacak gibi gözüküyor. Gelecek sezonun çalışmalarına başlayan İzmir temsilcisinde kaleci Beto, stoper Kadu ve sağ bek Sabri'nin mukaveleleri oynadıkları maç sayısına göre otomatikman 1 sene daha uzatılmıştı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti