Reklam
  • Reklam
"Aşk bir hastalık mıdır" dediler masaya yatırdılar

"Aşk bir hastalık mıdır" dediler masaya yatırdılar

“Aşk bir hastalık mıdır” konulu söyleşi günleri İzmirliler’den yoğun ilgi gördü Medical Park Sponsorluğunda Mövenpick Hotel Izmir Söyleşi Günleri, Sevgililer Günü’ne özel bir konu ve Türkiye’nin yakından takip ettiği konuklarla çok renkli bir etkinliği geride bıraktı.

15 Şubat 2018 - 22:57 - Güncelleme: 15 Şubat 2018 - 23:12


Evlilik terapisinin duayen hocası Prof. Dr. Mehmet Sungur ve psiko-gösteri olarak farklı bir konsept ortaya çıkaran Bar Psikoloğu Ferhat Aydın bu ayki etkinliğin konukları oldu. İzmirliler’in oldukça ilgi gösterdiği etkinlikte konuklar, herkesin merak ettiği „AŞK“ konusunu mercek altına aldı.  

15 Şubat’ta Sevgililer Günü konsepti Medical Park sponsorluğu ile çok özel konukların ağırlandığı etkinlik,  uzman Psikiyatr Prof. Dr. Mehmet Sungur’un aşk için kitaplarında da değindiği tanımı ile açıldı. Aşkı bir görme kusuru olarak gören Sungur, evliliği ise bu görme kusurunun tedavisi olarak tanımlıyor. „Aşk, hayal edilen ile gerçek arasındaki farkı farkedinceye kadar geçen zamandır“ diyerek konuşmasına başlayan Sungur, keyifli anlatımı ve tespitleriyle katılımcılara renkli dakikalar yaşattı. Daha sonra sözü devralan Psikolog Ferhat Aydın, psikoloji klişelerini yıkarak başlattığı Bar psikoloğu konseptinin çıkış hikayesini ve nasıl yaptığını esprili bir dille konuklara aktardı. Oldukça renkli ve interaktif geçen söyleşi, konukların soruları ile devam etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek