Reklam
  • Reklam
ASEV KURSİYERLERİ YETENEKLERİ İLE HAYRAN BIRAKTI

ASEV KURSİYERLERİ YETENEKLERİ İLE HAYRAN BIRAKTI

Etkinlikler çerçevesinde ASEV eğitmenlerinin öğrencileri ile birlikte hazırladığı ‘Türk Müziği Gecesi’ Aliağalılara muhteşem bir gece yaşattı. Aliağa Açıkhava Tiyatrosu’ndaki geceye ASEV öğrencilerinin enstrümantal yetenekleri damga vurdu.

13 Haziran 2019 - 09:19

Türk Müziği’nin seçkin eserlerinden örnekler sunulan konserde; bağlama, kaval, klarnet, ud ve ney grubu izleyicilerden tam not aldı.

Konser sonunda davet üzerine sahneye gelen Aliağa Belediye Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt ile Sosyal, Kültürel ve İdari İşler Müdürü Ali Osman Karatekin kurs eğitmenlerine çalışmalarından ötürü teşekkür çiçeği takdim etti.

ALİAĞA BELEDİYESİ SOSYAL, KÜLTÜREL VE İDARİ İŞLER MÜDÜRÜ ALİ OSMAN KARATEKİN: “SANATLA İÇ İÇE BİR YIL GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM”

ASEV yıl sonu gösterilerinin hafta sonuna kadar devam edeceğini belirten Aliağa Belediyesi Sosyal, Kültürel ve İdari İşler Müdürü Ali Osman Karatekin, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: “7’den 77’ye her yaş ve meslek grubundan yüzlerce kursiyerimiz bulunuyor. Eğitim öğretim döneminde sanat dolu bir yıl geçirdik. Önümüzdeki dönemde de sanatla iç içe bir yıl geçirmenizi diliyorum”

ASEV NEY EĞİTMENİ RUHİ EKER: “KURSİYERLERİMİZİ BAŞARILI PERFORMANSLARINDAN ÖTÜRÜ TEBRİK EDİYORUM”

Yıl boyunca yapılan çalışmaları sergilemek adına çok güzel bir geceye imza attıklarını ifade eden ASEV Ney Eğitmeni Ruhi Eker ise, “Kursiyerlerimizin kendi performanslarını göstermeleri açısından çok özel bir gece yaşadık. Ama burada önemli olan öğrencilerimizin kendilerini ne kadar yetiştirebildiğini ve Aliağa Belediyesi Sanatevi’nin ne kadar zengin bir kadroya sahip olduğunu göstermekti. Tüm kursiyerlerimizi sahnede gösterdikleri başarılı performanslarından ötürü tebrik ediyorum” dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek