Reklam
  • Reklam
"ARTIK DAĞA GÖTÜREMEYECEKLER"

"ARTIK DAĞA GÖTÜREMEYECEKLER"

Toplu açılış törenine katılmak, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Ağrı'ya gelen Bakan Soylu'yu, ''Artık kız çocuklarımızı dağa götüremeyecekler.'' dedi.

03 Aralık 2018 - 10:37

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Artık kız çocuklarımızı dağa götüremeyecekler. Onlar öğretmen, mühendis, hemşire, doktor, memleketimin 780 bin kilometrekaresinde hizmet verecek, anne ve babasının o başını okşayarak büyüyecek. Dağda o rezil adamların yanında büyümeyecek, gülmeyecek." dedi.

Toplu açılış törenine katılmak, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Ağrı'ya gelen Bakan Soylu'yu, Ahmed-i Hani Havalimanı'nda Ağrı Valisi Süleyman Elban, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Başkanı Abbas Aydın, kurum müdürleri ve partililer karşıladı.

İlk olarak havalimanı karşısında yapımı devam eden köprüyü inceleyen Bakan Soylu, buradan güzergah üzerindeki Ağrı Şehir Mezarlığı ile yeni Kapalı Belediye Garajı'nı gezdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti