Reklam
  • Reklam
ALTINORDU SPOR KULÜBÜ 95 YAŞINDA!

ALTINORDU SPOR KULÜBÜ 95 YAŞINDA!

Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Samim Süloş, "Kulübümüz var olduğu sürece asalet ve onurlu vizyonunu sürdürecek." dedi.

26 Aralık 2018 - 16:24

Kulübün 95. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Süloş, Altınordu Kulübünün tarihi bir misyona sahip olduğunu kaydetti.

Altınordu'nun, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bugününe kadar tanıklık eden, Türkiye'nin ve Avrupa'nın her yerinde tanınan bir kulüp olduğunu belirten Süloş, "Son 6 yıldaki marka değeri dünya çapında bir etki oluşturdu. Kulübümüz var olduğu sürece asalet ve onurlu vizyonunu sürdürecek." diye konuştu. 

Altınordu Futbol Kulübü İcra Kurulu Başkanı Barış Orhunbilge de Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın kendilerine aşıladığı vefa duygusuna çok önem verdiklerini belirtti.

Bunu kaybetmeyeceklerine söz veren Orhunbilge, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin Altınordusu olarak çıktığımız bu yolda, yurt içi ve dışında taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanan bir kulübüz. Yurt dışındaki temaslarımızda insanlar futbolu kenara bırakıp bu kulübün bir felsefesinin olduğuna kanaat getirip çok farklı bakıyorlar. Bizim önümüzde uzun bir yol var. Bu armayı hep şan, şeref ve vefayla temsil edeceğimize söz veriyoruz."

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından Altınordu altyapı futbolcuları denize kırmızı renkli karanfiller attı. Törene katılanlar daha sonra Konak Diş Hastanesi önündeki, kulübün kurucu başkanı Süleyman Ferit Eczacıbaşı'nın heykeline çelenk bıraktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek