Reklam
  • Reklam
ALTAY’DA HEDEF..

ALTAY'DA HEDEF..

Spor Toto 1. Lig'de 16 Eylül Pazar günü deplasmanda Boluspor'la karşılaşacak Altay'ın teknik direktörü Alper Avcı, geride kalan 4 haftada zaman zaman basit hatalar yaptıklarını belirterek, "Bunları düzeltip yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz." dedi.

11 Eylül 2018 - 13:23

Avcı, yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yaptıkları iznin ardından çalışmalarına günde çift antrenmanla devam ettiklerini söyledi.

Kendileri için iyi bir dönem olduğunu kaydeden Avcı, şöyle konuştu:

"Geçen 4 haftada zaman zaman basit hatalar yapmıştık, bunları düzeltip yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz. Bu haftaki rakibimiz Boluspor ligde 4'te 4 yapan bir takım. Geçen seneden korudukları bir kadroları var. İstikrarlarını devam ettiriyorlar. Sait hocadan sonra iyi futbol oynayan ve bunu sonuca yansıtabilen bir ekip."

Avcı, ligde ilk 4 haftalık periyotta 8 puan topladıklarını belirterek, "Gerek ofansif gerek defansif anlamda iyi durumdayız. İlk 4 haftada 3 gol yedik, bunlar bireysel hatadan kaynaklandı. Her geçen gün futbolumuzun üzerine koyarak devam edeceğiz." dedi.

Spor Toto 1. Lig'de ilk 4 haftalık periyotta topladığı 8 puanla 4. sırada yer alan siyah-beyazlı ekip, yoluna namağlup devam eden 3 ekipten biri. Rakip filelere 9 gol gönderen İzmir temsilcisi, Gençlerbirliği ile ligin en golcü takımı konumunda bulunuyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerinin üretilmesinde en etkin faktörlerden biri
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa Birliği ölçeğinde coğrafi işaret alan ilk bala sahip olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa...