Reklam
  • Reklam
ALİAĞASPOR FK GÖKHAN ARTUN’U RENKLERİNE BAĞLADI

ALİAĞASPOR FK GÖKHAN ARTUN’U RENKLERİNE BAĞLADI

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) şampiyonluğu hedefleyen Aliağaspor FK, lig öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Transfer çalışmalarında hız kesmeyen sarı siyahlılar Arhavi Spor’dan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan Artun’u renklerine bağladı.

09 Temmuz 2019 - 15:59

Futbola Bucaspor altyapısında başlayan Gökhan Artun kariyeri boyunca Manisaspor, Karşıyaka gibi takımların altyapısında oynadı. Beşiktaş U21 takımında da forma giyen genç orta saha Altay, Manisa BB, Somaspor son olarak da BAL ekiplerinden Arhavi Spor formasını terletti. 10 numara pozisyonunda görev yapan oyuncu 2019-2020 futbol sezonunda Aliağaspor FK’nın başarısı için mücadele verecek.

 

Aliağaspor için hayırlı bir transfer olmasını dileyen Aliağaspor FK yöneticisi Hilal Sadıkoğlu, “Gökhan Artun Aliağa’da hayallerimizi gerçekleştirmek için bizimle birlikte olacak” dedi.

 

GÖKHAN ARTUN: “ŞAMPİYONLUK YAŞAMAYA GELDİM”

Aliağaspor FK’ya gelmekten ötürü mutluluk duyduğunu ifade eden Gökhan Artun, “Buraya geldiğim ilk günden itibaren gerek hocalarımız gerekse kulüp yöneticilerimiz beni çok iyi karşıladılar. Daha önce amatör ve profesyonel liglerde forma giydim fakat hiç şampiyonluk yaşamadım. Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti