Reklam
  • Reklam
ALİ ENGİN: DEMOKRASİ MEYDANI ‘KADINLARIN’ OLACAK

ALİ ENGİN: DEMOKRASİ MEYDANI ‘KADINLARIN’ OLACAK

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, ilçe merkezindeki Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’nda bulunan tesisi, yeni kurulacak Kadın Kooperatifi’ne tahsis edeceklerini söyledi. Başkan Adayı Engin “Kadınlarımız o tesisi işleterek hem üretim yapacak, hem ev ekonomisine katkıda bulunacak” dedi.

26 Mart 2019 - 11:28

TESİS MÜJDESİ
CHP’nin Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, yerel seçimler arifesinde ilçedeki kadınlara bir müjde daha verdi. Daha önce; göreve gelir gelmez Kadın Kooperatifi kurarak onlarca kadına istihdam yaratacaklarını açıklayan Engin, ilçe merkezindeki Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’nda bulunan tesisi de kadınlara tahsis edeceklerinin sözünü verdi. 
 

GELİR KAPISI AÇILACAK
Kadın Kooperatifine üye kadınlar tesisi kafe ve çay ocağı olarak işletecek. Meydana kurulacak hediyelik eşya satış noktaları da Narlıdereli kadınlara gelir sağlayacak. Kooperatif ve sosyal tesis sayesinde kadınların el emekleri kazanca dönüşecek.

İSTİHDAM İMKANI

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin “Yeni dönemde, Narlıdere’de en çok kadın konuşulacak. Kuracağımız Kadın Kooperatifi ile kadınlarımızın el emeğini kazanca dönüştüreceğiz ve istihdam sağlayacağız. Demokrasi Meydanı’ndaki tesisi kooperatife devredeceğiz. Satış noktaları ile birlikte cıvıl cıvıl bir meydan yaratacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti