Reklam
  • Reklam
Akşener’den Bahçeli’nin Erken Seçim Çağrısına Yanıt:...

Akşener'den Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Yanıt: Bizim Açımızdan Telaşlanacak Durum Yok

Bahçeli'nin erken seçim çağrısına yanıt veren İYİ Parti Lideri Akşener, "Erken seçimde bizim açımızdan telaşlanacak ve problem olacak durum yoktur. İYİ Parti için hiç bir sorun yoktur." dedi.

17 Nisan 2018 - 15:27

Partisinin İstanbul İl Başkanlığında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral AkşenerMHP Genel Başkanı Bahçeli'nin erken seçim talebine de yanıt verdi. Akşener, "Erken seçimde bizim açımızdan telaşlanacak ve problem olacak durum yoktur. İYİ Parti için hiç bir sorun yoktur."

Akşer'in konuşmasından satır başları:

"BİZİM AÇIMIZDAN TELAŞLANACAK DURUM YOK"

Biz İYİ Parti olarak önce İstanbul'da 39 ilçede tek tek esnaf eli sıkarak, kapı zili çalarak vatandaşa kendimizi anlatmak ve insanların dertlerini dinlemek üzere bir çalışma başlattık. Bu haftalıkta İstanbul'da olduğumuz için buradan sesleniyorum size. Bahçeli'nin seçim talebini birlikte duyduk. Bizim açımızdan telaşlanacak bir durum yoktur. Erken seçim, zamanında seçim, bizim için sorun değildir. Bakalım Erdoğan ve Bahçeli ne karar verecek.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Bahçeli, bugün partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, "Önümüzde 2 seçim vardır. Ya normal tarihi beklenecek. Ya da Milli mecburiyetten dolayı seçimleri erkene çekilecektir. Bilinmelidir ki gerekli uyum yasalarının çıkarılmasının ardından MHP seçimlerin erkene alınmasından yana takdirini kullanmaktadır. 26 Ağustos'un Malazgirt'in yıl dönümünde yeni bir zafer ruhu ile Cumhurbaşkanını seçmeli ve en makul ve mantıklı yoldur" demişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı