Reklam
  • Reklam
AKŞENER: "BU KENTLERİ NASIL BU HALE GETİRDİNİZ!"

AKŞENER: "BU KENTLERİ NASIL BU HALE GETİRDİNİZ!"

Sayın Cumhurbaşkanının anlayabileceğini düşünüyorum. Bu işi yapabilmek için iyi bir tedrisattan geçmeleri gerekir. Gece gündüz bu işlere kafa yormaları, milletin dertleriyle dertlenmeleri gerekir.

12 Şubat 2019 - 11:25

 ‘BUNLARIN SAĞINA BAK AKRABA, SOLUNA BAK 5 MÜTEAHHİT’

Bunların sağına bak akraba soluna bak o 5 müteahhit. İYİ Parti'de vatanına milletine sadık kadrolar var çok şükür. Milletimiz de bunu görüyor ki, her geçen gün bize teveccühleri artıyor. Milletimiz sandığı bekliyor sandığı.

“BUNLARINKİ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ DEĞİL, CÜZDANLARININ GÖNLÜ”

“Bu kentleri nasıl bu hale getirdiniz. ‘Bu şehirlere nasıl ihanet ettik’ diye kendiniz söylüyorsunuz. Ben size söyleyeyim bunların gönül belediyeciliği, vatandaşın derdiyle dertlenmek değil cüzdanlarının gönlü.”

KARTAL’DA ÇÖKEN BİNAYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Bir ahlaki tükenmişliğin, Allah'ın yarattığı canı bile hiçe sayanların yarattığı bir olaydır. İYİ Parti bu olayın peşini bırakmayacak. Bu olaydan alacak çok dersimiz var diyorlar. 25 senedir ders alsaydınız bunu yaşamazdık. Can kaybı var, yaralı var enkazın etrafında bir de nutuk çeken çevre ve şehircilik bakanı var. Bunu da geçiştirecekler. Bakın kardeşim siz siyaseti, para pul ranttan ibaret sanıyorsunuz. Akıllarınca rantın faturasını yine halka kesecekler.

‘2,5 KATRİLYON LİRAYA ALDIĞIN O LÜKS UÇAK KAÇ MERMİ EDER?’

Bu millet sıkılan merminin hesabını tutmaz. 2,5 katrilyon liraya aldığın o lüks uçak kaç mermi eder? Önce bunu hesapla da ondan sonra millete ahkam kesersin. Senin o uçağının masrafıyla 158 F-16 pilotu 40'ar saat operasyon yapar. Mehmetçiğin tüfeğine 1 milyar tane mermi alınır. Millet ordusunun muhasebesini tutmuyor ama bil ki senin şatafatının hesabını tutuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti