Reklam
  • Reklam
AK PARTİ’NİN KAMPI BU YIL..

AK PARTİ'NİN KAMPI BU YIL..

AK Parti, 5-7 Ekim tarihleri arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Ankara Kızılcahamam'da kampa girecek. Kampta, yerel seçimlerle ilgili izlenecek olan stratejinin de belirleneceği öğrenildi

01 Eylül 2018 - 13:06

AK Parti'nin 27. Değerlendirme ve İstişare Kampı'nın Afyonkarahisar'da değil, Ankara Kızılcahamam'da yapılacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kongrenin ardından yenilenen A Takımı ve yeni kabinesi ile en geniş değerlendirme toplantısını gerçekleştirecek.

AK Parti kurulduktan sonra Meclis çalışmalarını değerlendirmek ve strateji belirlemek için 2014 yılına kadar Kızılcahamam'da kamplarını gerçekleştirmişti. Ancak 17/25 Aralık yargı darbesi ve kampta yapılan basına kapalı toplantıların kamuoyuna sızmasının ardından toplantıların adresi değişmişti ve son dört yıldır istişare kamplarını Afyonkarahisar'da yapmaya başlamıştı.

TÜRKİYE ABD İLİŞKİLERİ KONUŞULACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği istişare toplantısında yerel seçimlerle ilgili izlenecek stratejinin de belirleneceği ve yapılan son anketler, anketlerde öne çıkan isimlerin değerlendirileceği öğrenildi. Kampta, döviz kurundaki hareketlilik ile alınan ve alınacak tedbirlerle ilgili de Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın sunum yapması da bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İran, ABD ve Almanya ziyaretleri sonrasında yapılacak kampta Türkiye ABD ilişkileri, Suriye'nin geleceği gibi başlıklar da konuşulacak. Hem yurtiçi hem yurtdışında yürütülen terör operasyonları ile ilgili de bakanlar sunum yapacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti