Reklam
  • Reklam
AK Parti’li Hamza Dağ, Aliağalılar’dan destek istedi

AK Parti'li Hamza Dağ, Aliağalılar'dan destek istedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Aliağa ilçesinde, partisinin seçim koordinasyon merkezinde partililerle bir araya gelerek, Aliağa Ticaret Odası ve esnafı ziyaret edip, sorunları dinledi, 24 Haziran'daki seçimler için destek istedi.

02 Haziran 2018 - 11:33

Hamza Dağ'a Aliağa'daki ziyaret ve temasları sırasında, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın, Aliağa Belediyesi Meclis Üyesi Kazım Ulaş ve AK Parti İzmir 2. Bölge 13'üncü sıra milletvekili adayı Fatma Nur Gündüzpolat eşlik etti. Milletveli Dağ, partisinin milletvekili adayı 20 yaşındaki Gündüzpolat'a destek verip, kendisinin de ilk milletvekili seçildiğinde TBMM'deki en geç isimlerden olduğunu hatırlatıp, başarı diledi.

Partisinin Aliağa Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililere seslenen Dağ, "AK Parti iktidarları döneminde bugüne kadar 12 seçim geçirdik. Bu seçimlerin 12'sinde birinci parti olduk. Bugüne kadar yaptığımız yatırımlar, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Aliağa ve çevresinde iş dünyasının önünü açma, yeni fabrikalar kurma, yeni fabrikalara alan açma konusunda girişimlerimiz oldu. Çandarlı Limanı ile beraber buradaki istihdam daha da artacak. Yeni stratejik bir takım hamlelerin yapılması bölgeyi bulunmuş olduğu durumdan daha üst noktalara taşıyacak" diye konuştu.

 

TOKİ KONUSUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Bundan sonraki süreçte de Aliağa ve çevresinde iş dünyasının önünü açma konusunda çalışmalar yapacaklarını kaydeden Hamza Dağ, "Aliağa ve bölgesinde stratejik bazı yatırımlar olacak. Endüstri Organize Sanayi Bölgesi konusunda yer aramalarımız devam ediyor. Uygun yer bulunduğunda bu yatırımı da bölgemize kazandıracağız. Hastane konusunu takip ediyoruz. TOKİ konusunda da çalışmalar sürüyor. Hem 700 konutluk hem 1000'den fazla konutluk TOKİ çalışması devam ediyor. İZBAN Bergama hattı ve çevre yolu yatırımı konusunda da çalışmalar sürüyor" dedi..

 

AZİZ KOCAOĞLU, MAZERETE VE BAHANEYE SIĞINIYOR

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu arasında yaşanan, İzmir'e yapılan yatırımlar konusundaki polemiğe de değinen Dağ, şunları söyledi:

"Aziz Kocaoğlu, 'Biz yatırım yapmak istiyoruz ama engelliyorlar' diyor. Aziz Bey'in bu iddialarına alıştık. Hangi işi yapmak istiyorsa somut projelerle gelsin biz de destek olalım. Bugüne kadar bize getirdiği tüm somut projelerde destek olduk. Örneğin, 'Aliağa Belediyesi MHP'li' deyip bir ayrım yapmadık. O zaman ittifak da yoktu. Avcı Ramadan Park ve Rekreasyon Alanı ve Arka Plajlar ile ilgili aşılması gereken bazı konular vardı. Bu konuda bizden yardım talepleri olunca gerekli yardımı yaptık. Aziz Bey, bu konuları siyaset malzemesi haline getirip ne yazık ki bunun üzerinden bir oy toplama telaşında. Soyut iddialar bunlar. Hiçbir başarının yerini mazeret tutamaz. Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye başkanıyken iktidarda Refah Partisi yoktu. Başka siyasi parti vardı. Ama ortada bir başarı vardı. Mazerete ve bahaneye sığınmalarına gerek yok. İzmir'e yaptığımız yatırımlar ortada. Bunları vatandaşlarımıza anlatacağız." dedi.

Hamza Dağ, daha sonra beraberindekilerle İzmir Caddesi ve Aşıklar Yolu esnafını ziyaret edip, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimler için destek istedi. Dağ, ardından Aliağa Ticaret Odası'na geçerek oda yönetimi ve meclis üyeleri ile toplantı yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti