Reklam
  • Reklam
AK PARTİ’ DEN TEŞEKKÜR !

AK PARTİ' DEN TEŞEKKÜR !

AK Parti'nin gazetelerde yer alan ilanında, "Yerel yönetimlerde de tıpkı ülke yönetiminde olduğu gibi her zaman mazlumun, mağdurun, garip gurebanın yanında olacağız. Kimsesizlerin kimsesi olacağız. Asla kibirlenmeyecek, daima milletimizin hizmetkarı olarak milletimizle birlikte geleceğe yürüyeceğiz." ifadeleri kullanıldı.

02 Nisan 2019 - 13:23

AK Parti tarafından 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonuçları  dolayısıyla gazetelere "Aziz milletimize şükranlarımızla" başlıklı teşekkür ilanı  verildi. AK Parti'yi 2002'den bu yana seçimlerde 15'inci kez birinci parti  yapan millete teşekkür edilen ilanda, seçimin mağlubunun olmadığı, galibin ise AK  Parti'ye oy veren ya da vermeyen, sandıkta oy kullanan her bir vatandaş olduğu  belirtildi.

Yerel seçimlerde milletin katılım oranıyla, seçimde gösterdiği  ferasetiyle bütün dünyaya bir kez daha demokrasi dersi verdiği vurgulanan ilanda,  şunlar kaydedildi:

"Vatan ve millet için kader birliği yaparak Cumhur İttifakı'nı ülke  genelinde yüzde 51,63 oy oranı ile birinciliğe taşıyan MHP'li kardeşlerimize de  ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz. Halkımız, 15'i büyükşehir olmak üzere, 24 il, 536 ilçe ve 200 beldede  yine AK Partimizi tercih etmiştir. Bu başarının arkasında, parti çalışmaları için  sabah namazı evinden çıkıp gece yarısı evine dönen, başta kadınlarımız ve  gençlerimiz olmak üzere tüm teşkilatlarımızla birlikte AK Parti'ye gönül  verenlerin emeği ve alın teri vardır.

Yerel yönetimlerde de tıpkı ülke yönetiminde olduğu gibi her zaman  mazlumun, mağdurun, garip gurebanın yanında olacağız. Kimsesizlerin kimsesi  olacağız. Asla kibirlenmeyecek, daima milletimizin hizmetkarı olarak milletimizle  birlikte geleceğe yürüyeceğiz. Sandıkta verilen mesajın farkında olarak  halkımızla gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz. Aziz milletimiz, sizlere bir  kez daha en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun"

Gazetelerde yer alan ilan, partinin resmi Twitter hesabından da  "TeşekkürlerTürkiye" etiketiyle paylaşıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti