Reklam
  • Reklam
AK PARTİ’ DEN ÖNEMLİ ÇAĞRI !

AK PARTİ' DEN ÖNEMLİ ÇAĞRI !

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 31 Mart Yerel Seçimleri için vatandaşların seçmen listelerindeki kayıtlarını kontrol etmeleri çağrısında bulundu.

14 Ocak 2019 - 10:00

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde oy kullanacakların kaydının bulunduğu seçmen listeleri 4 Ocak tarihinden itibaren muhtarlıklardaki askıda yer alıyor. Vatandaşlar, seçmen kaydının bulunup bulunmadığını 17 Ocak tarihine kadar muhtarlıklardan, www.ysk.gov.tr adresinden ve e-devlet üzerinden kontrol edebilecek. 17 Ocak Perşembe günü saat 17.00'den sonra yapılan başvurular ise dikkate alınmayacak.

AK Parti Samnsun İl Başkanı Ersan Aksu, seçmen kaydının bulunup bulunmadığını kontrol etmek için ikamet ettiği Baruthane Mahallesi Muhtarlığına gitti. Aynı zamanda Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı olan Baruthane Mahallesi Muhtarı Mustafa Öztürk'ün yanı sıra Karasamsun Mahalle Muhtarı Hüseyin Yıldırım, Anadolu Mahallesi Muhtarı Şerif Yavşan, Yeni Mahalle Muhtarı İdris Yıldız ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Aksu, daha sonra seçmen listesinde kaydının bulunup bulunmadığını kontrol etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti