Reklam
  • Reklam
AK Parti’de Kongre Takvimi Netleşti

AK Parti'de Kongre Takvimi Netleşti

Kongre Takvimi Ve Detayları Belirlenen AK Parti'nin Programı Belli Oldu

20 Mart 2018 - 12:05 - Güncelleme: 20 Mart 2018 - 12:25

Dün netleşen 10 ilçenin ardından geriye kalan son 10 ilçenin takvimi de belirlendi. İl kongresinin Cumhurbaşkanı ve Başbakanın katılım durumuna göre 28-29 Nisan ya da Mayıs ayının ilk haftası gerçekleşmesi planlanıyor. AK Parti İzmir'in 3 Mart'ta Bergama ile başlayan kongre takvimi 8 Nisan'da Urla'da kurulacak olan son sandıkla tamamlanmış olacak.

AK Parti'de 11 ilçe kongre takviminde ileri bir tarihe ertelenen Seferihisar dışında 10 ilçenin kongreleri tamamlanmış oldu. AK Parti genel merkezince yeniden değerlendirilmeye alınan 19 ilçeden mevcut ilçe başkanlarıyla yola devam kararı verilen Balçova, Narlıdere, Buca, Selçuk dışında Bornova, Ödemiş, Tire, Menemen, Çiğli ve Karşıyaka ilçelerinin kongre takvimi netleşmişti. Geri kalan 10 ilçe olan Karaburun, Seferihisar, Çeşme, Gaziemir, Aliağa, Dikili Foça, Konak, Güzelbahçe ve Urla ilçelerinin kongrelerinin ne zaman gerçekleşeceği duyuruldu.

İLÇE KONGRELERİNDE NİSAN TAKVİMİ

Karaburun ve Çeşme kongreleri 4 Nisan tarihinde gerçekleşecek. Karaburun kongresi saat 12.00’de, Çeşme kongresi 15.00’te yapılacak. Gaziemir ve Seferihisar kongreleri 6 Nisan Cuma günü yapılacak. Gaziemir’in kongre saati 14.30, Seferihisar’ınki ise 16.00 olarak belirlendi.

NİSAN TAKVİMİ 8 NİSAN’DA URLA İLE TAMLANMIŞ OLACAK

7 Nisan Cumartesi günü Dikili, Aliağa, Foça’da sandıklar kurulacak. İlk kongre Dikili’de sabah 11.0’de olacak. Aliağa saat 13.00’te başlayacak, Foça kongresi ise saat 15.00’te gerçekleştirilecek. AK Parti İzmir’in kongre süreci 8 Nisan Pazar günü Konak, Güzelbahçe ve Urla ile tamamlanmış olacak. Takvime göre 8 Nisan Pazar günü ilk kongre Konak’ta saat 11.00’de, ikincisi saat 13.00’te Güzelbahçe’de, saat 15.00’te ise Urla’da gerçekleştirilecek.

İL KONGRESİ 28-29 NİSAN YA DA MAYIS AYININ İLK HAFTASI İÇİN PLANLANIYOR

Göreve gelir gelmez 11 ilçenin mevcut başkanlarıyla yola devam kararı veren ve 3 Mart'ta Bergama ile başlayan ilçe kongre startını veren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ilçe kongre süreçlerini 8 Nisan Pazar günü tamamlamış olurken; il kongresinin ise 28-29 Nisan ya da Mayıs’ın ilk haftası yapılması planlanıyor. Başkan Şengül, il kongresinin tarihini Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın katılım durumuna göre netleştirecek.

SELÇUK, BALÇOVA, NARLIDERE, BUCA İLE SÜRECEK

Kongre takvimi ise 23 Mart Cuma günü kaldığı yerden devam edecek. AK Parti Selçuk İlçe kongresi 23 Mart Cuma günü, 14.00'te, Belediye Tiyatro Salonu'nda; Balçova Kongresi 25 Mart Pazar günü saat 11.00'de başlayacak. AK Parti Narlıdere İlçe Kongresi 25 Mart pazar günü 13.00'te, Narlıdere Belediyesi Nar Bel Düğün Salonu'nda yapılacak. Buca İlçe Kongresi ise 25 Mart Pazar günü Serdar Yereli Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

MART AYININ SON HAFTASINDA ÖDEMİŞ VE TİRE KONGRELERİ GERÇEKLEŞECEK

Kongre takvimi Mart ayının son haftası Ödemiş ve Tire ile sonlanacak. Ödemiş ve Tire kongreleri, 31 Mart cumartesi günü gerçekleşecek. Ödemiş kongresi saat 13.00’te, Tire kongresi de saat 16.00’da başlayacak.

NİSAN’IN İLK HAFTASINDA DÖRT İLÇE KONGRESİ YAPILACAK

Nisan ayının ilk haftası ise Menemen, Çiğli ve Karşıyaka kongrelerinin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Menemen, Çiğli ve Karşıyaka kongreleri 1 Nisan Pazar günü olacak. Kongreler Menemen’de saat 11.00’de, Çiğli’de 13.00’te, Karşıyaka’da 15.00’te yapılacak. Seferihisar  ise 6 Nisan olarak belirlendi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti