Reklam
  • Reklam
ABDULLAH GÜL, KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

ABDULLAH GÜL, KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 'acil' olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüştüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu haberlerle ilgili Abdullah Gül'den açıklama geldi.

06 Mayıs 2019 - 11:47

'KALAMIŞ'TAKİ YATTA GİZLİ GÖRÜŞME' İDDİASI

"Günlerdir kamuoyu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Kalamış Marina’da özel bir yatta kiminle görüştüğünü merak ediyor." diye yazan Sabah yazarı Övür, o gizli ismin Abdullah Gül olduğunu öne sürdü.

"İddiaya göre, CHP Genel Başkanı Kılıçdaoğlu’nu apar topar bir saatliğine İstanbul’a getiren özel yatta ve tam akşam karanlığından denize açılmasını sağlayan sır isim Gül’dü." ifadelerini kullanan Övür, yazısının devamında şu ifadelere yer verdi;

"Bu yabana atılacak bir iddia da değil. Çünkü kamuoyunda bile YSK’daki oylamanın 6'ya 5 gibi kritik olabileceği çok tartışıldı. Denilenlere göre işte bu nedenle devreye uzun yıllar siyaset yapan, atamalarda imzası olan eski Cumhurbaşkanı Gül sokuldu. Gül’ün bir kısım YSK üyesiyle yakın ilişkisi olduğu iddia ediliyor ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu apar topar bir saatliğine İstanbul’a getiren sır da bu ilişkide saklı."

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı