Reklam
  • Reklam
ABDÜLHAMİT GÜL’ DEN MESAJ !

ABDÜLHAMİT GÜL' DEN MESAJ !

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Kanal 7'de Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programında çok önemli açıklamalarda bulundu.

07 Ocak 2019 - 10:20

 

YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Yargı ve adalet mekanizması yüzyıllardır reforma ihtiyaç duymuştur. Türkiye'de de belli dönemlerde belli güçler yargıyı aparat olarak kullanmak istediler. Yargı bir kesmin aparat olarak kullanacağı bir alan değil. Yargı ideolojik olarak kullanıldı. Darbeler oldu. Darbeleri meşru sayan yargı oldu. Son zamanlarda da FETÖ'nün tahribatına şahit olduk. Devleti ele geçirmek için neler yapıldığını gördük. 17 - 25 Aralık darbesi sonrası FETÖ'cüler tasfiye edildi. Şu anda yargı Türk milleti adına karar veriyor. Yargıya güveni arttırmaya yönelik bir dönem var. FETÖ'cüler tam olarak bitti diyemeyiz. Bunu diğer kurumlarda da söyleyebiliriz

SON 5 YIL İNANILMAZ BİR DÖNEM OLDU

Türkiye 4-5 yıldır hararetli bir dönem yaşadık. Türkiye dış borcunu sıfırlamış, enflasyonu tek hanelere indirdikten sonra bu birilerini rahatsız etti. 2013 Mayıs'ından 15 Temmuz'a kadar bir çok olay yaşadık. Türkiye'nin etrafında yaşanan olaylar ortada. OHAL dönemi de sona erdi.  AK Parti iktidara gelir gelmez OHAL'i kaldırdı. Kurumlar kapasitelerini arttırmış olarak normalleşen ve kendi mekanizmasını işletecek düzeydedir. Düşünce özgürlüğü kavramı terör örgütünü kapsamaz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti