Reklam
  • Reklam
52 Yıldır Bisiklet Kullanan İsmail Zengin’in Heykelini Diktiler

52 Yıldır Bisiklet Kullanan İsmail Zengin'in Heykelini Diktiler

Zonguldak Çaycuma'da ikamet eden İsmail Zengin tam 52 yıldır ulaşımını bisikletle sağlıyor. Çaycuma Belediyesi de vatandaşları bisiklet kullanarak sağlıklı bir yaşama teşvik için İsmail Zengin'in heykelini dikti.

19 Ocak 2018 - 09:47 - Güncelleme: 19 Ocak 2018 - 10:19

Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve bisiklet konusunda farkındalık oluşturmak için Zengin'in heykeli Pehlivanlar Mahallesi'ndeki kavşağa dikildi. Heykel ilçede oldukça ilgi çekti. Heykelinin önünde fotoğraf çektiren İsmail Zengin,bisiklet kullanmaya başladığı zamandan beri toplam 3 bisiklet değiştirdiğini,şu andaki bisikletini 33 yıldır kullandığını söyledi.

Bu durumdan memnun olan İsmail Zengin mutluluğunu şu sözlerle belirtti"Heykelimin yapılması aklımın ucundan bile geçmiyordu. Duyduktan sonra 'Başkan yapar mı yapmaz mı?'diyer merak ediyordum. Öldükten sonra bir hatıra olacak. Herekes bisiklet kuallansın, ayakları için . Çünkü ben de yıllardır bacağımdaki ağrılar nedeniyle gittiğim doktorun tavsiyesiyle bisiklete binmeye başladım. O gün bugündür bisiklete biniyorum. Ben  belediyeye işe girdiğim tarihlerde şimdiki başkanım 12 yaşındaydı,çocukluğunu biliyordum. Başkanım tuttu, heykelimi yaptı. Çok memnun oldum. Parayla ben bunu yaptırmazdım. Heykelimi görenler beni takdir ediyor. tebrik ediyor. Çok güzel bir duygu"dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti