Reklam
  • Reklam
32. ULUSLARARASI İZMİR FESTİVALİ

32. ULUSLARARASI İZMİR FESTİVALİ

Şef Gerard Schwarz yönetimindeki İngiliz Oda Orkestrası ile Güher ve Süher Pekinel kardeşler konser verdi

12 Haziran 2018 - 16:27

 Şef Gerard Schwarz yönetimindeki İngiliz Oda Orkestrası ile Güher ve Süher Pekinel kardeşler, 32. Uluslararası İzmir Festivali kapsamında konser verdi.

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı'ndan (İKSEV) yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Kalkınma Ajansı'nın katkıları, Eczacıbaşı Holding'in ana sponsorluğunda düzenlenen 32. Uluslararası İzmir Festivali sürüyor.

Festival kapsamında şef Gerard Schwarz yönetimindeki İngiliz Oda Orkestrası ile Güher ve Süher Pekinel piyano ikilisi Efes Antik Kenti'ndeki Büyük Tiyatro'da sahne aldı. 

Yağış nedeniyle yarım saat geç başlayan konserde İngiliz Oda Orkestrası'nın ve Pekinel kardeşlerin performansı izleyecilerden beğeni aldı. 

Konseri, İKSEV Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper'in davetlisi olarak İzmir'de bulunan Avrupa Festivaller Birliği (EFA) Başkanı ve Belçika'nın Gent kenti Valisi Jan Briers de izledi. 

32. Uluslararası İzmir Festivali 18 Haziran'da Kemeraltı Abacıoğlu Hanı'nda yapılacak "Büyüklere Masallar-Yolculuk" etkinliği ile devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek