Reklam
  • Reklam
31 MART’TA KARABAĞLAR’DA DESTAN YAZACAĞIZ

31 MART’TA KARABAĞLAR’DA DESTAN YAZACAĞIZ

Karabağlar Cumhuriyet Halk Partisi seçim ofislerinin açılışında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, halkın  neyin ne olduğunu çok iyi bildiğini belirterek,  “Gittiğimiz her yerde çok,  içten destek var. Sonuç çok farklı olacak.  Karabağlar’da 31 Mart’ta destan yazacağız.” Dedi.  Törene katılan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır da “Muhittin Selvitopu Başkan’ımızı rekor oyla seçtireceğiz. ” diye konuştu.

13 Mart 2019 - 10:21

İlçede oturan vatandaşlara çalışmaları ve projeleri daha iyi anlatmak amacıyla açılan Karabağlar Cumhuriyet Halk Partisi seçim ofislerine Bahçelievler ve Cennetoğlu mahalleleri eklendi. Meclis üyesi adayı Ahmet Davulcu’nun destekleriyle açılan Bahçelievler seçim ofisinin açılışına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları, muhtarlar ve muhtar adayları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile partiye gönül vermiş çok sayıda vatandaş katıldı. 

Havanın aşırı yağışlı olmasına rağmen vatandaşlar açılışa büyük ilgi gösterdi. Açılan seçim ofisinde ilk konuşmayı yapan CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, önemli olanın alanda çalışmak olduğunu belirterek,  31 Mart tarihine kadar sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.

Karabağlar sevdalısıyız

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise yağmur da olsa, çamur da olsa yollarda olacaklarını belirterek,  “Çünkü biz Karabağlar sevdalısıyız. Bu sevda ile Karabağlar’ı daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.

1988 yılından bu yana Karabağlar Fahrettin Altay’da yaşadığını ve bu ilçeyi çok iyi bildiğini ekleyen Muhittin Selvitopu,   “Bizim anlayışımızda fakir fukara insanlar var. Kentin dokusunu düzenli hale getirmek var. İnsan var, sevgi var, çevre var, yaşam var, canlılar var. Biz hepsini düşünerek bu göreve talip olduk ve bu görevi yapmaya çalışıyoruz. İçlerinde bu sevgi olmayanlara, çevre duygusu olmayanlara Karabağlar 31 Mart’ta müsaade etmeyecek.” Dedi.

Bir oy bile önemli

Önümüzdeki seçimin sadece Karabağlar’da seçimi kazanmak meselesi olmadığını dile getiren Selvitopu,  bunun ülkenin geleceği ile ilgili mesele olduğunu hatırlattı ve  “Bir oy bir oydur diye bakacağız, seçimi kaybedecekmişiz gibi çalışacağız. Sokak, sokak, kapı kapı dolaşarak herkesin oyunu almaya çalışacağız. Karabağlar’da da bu potansiyel var, bu güç var. Karamsarlık yaratmaya çalışanlar da var. Bunları ciddiye almayın. Halk neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Çok içten destekler var. Gittiğimiz her yerde görüyoruz. Sonuç çok farklı olacak. 31 Mart’ta bir destan yazacağız” dedi.

Başkan’ımız Selvitopu’nu rekor oyla seçtireceğiz

İkinci seçim bürosu olan ve belediye meclis üyesi adayları Ahmet Şafak ve Okan Aras tarafından açılan Cennetoğlu Mahallesi seçim ofisine Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’ın yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır da katıldı.

Selvitopu ve Ali İhsan Yıldız’ın konuşmalarının ardından kısa bir konuşma yapan İzmir Milletvekili Tacettin Bayır,  son yapılan anketlerde İzmir’in açık ara önde olduğunu belirterek,  “Halkın canına tak etmiş. İnanılmaz bir kasırga geliyor. Gittiğimiz her yerde büyük bir ilgi alaka var. Sizlerden diğer partilere oy verenleri de ikna etmenizi istiyorum. Ve bu kez Karabağlar’da Muhittin Selvitopu Başkan’ımızı rekor bir oyla seçtireceğiz. Bunu başaracak güç sizde var” dedi.

Konuşmaların ardından seçim ofisinin kurdelesi alkışlar arasında kesilerek hizmete girdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti