Reklam
  • Reklam
"20 YILDIR İZMİR’ İN VAKTİNİ ÇALDILAR"

"20 YILDIR İZMİR' İN VAKTİNİ ÇALDILAR"

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışmalarını Tire ve Kemalpaşa’da sürdürdü. CHP yönetiminde İzmir’in muasır medeniyetler yarışında geride kaldığını ifade eden Zeybekci, “20 yıldan beri İzmir’in vaktini çaldılar” dedi.

27 Şubat 2019 - 09:37

Yerel seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Tire ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, İzmir'in dünyanın en güzel şehri olduğunu belirtti. İzmir'in 1997'de Türkiye'de en büyük ikinci ekonomiye sahip kent olduğuna işaret Zeybekci, "En ilkel problem, çöplerin dağlara atılmasıdır. İzmir tıbbi atıklarını Manisa'ya gönderiyor. Çöp meselesini 1,5 yılda çözeceğiz. Trafik, altyapı, üstyapı. Bunları çözeceğiz. İzmir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetler yarışında geride kaldı. Yirmi yıldan beri İzmir'in vaktini çaldılar. Biz efe gibi dimdik ayakta durmaya geldik Allah'ın izniyle" diye konuştu.

TİRE'YE FAKÜLTE MÜJDESİ

Tire'de bir tarih ve kültür olduğunu da vurgulayan Zeybekci, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kuracakları şirket ile eksiklikleri gidereceklerini ifade etti. Zeybekci, "Tire'de ihmal edilen o mezbaha, kooperatiflerimiz ve odalarımızla beraber en kısa sürede açılacak. Türkiye'nin en büyük hayvan pazarı ile mezbaha yan yana nasıl olur görün. Denizli'de yaptık. Tire'ye de yapacağız. Ege veya 9 Eylül'ün bir fakültesi Tire'de olmalı. Biz bu ülkeye ve bu millete hizmetkar olmaya geldik. Biz gönüller yapacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

'CESUR OLMAK ZORUNDAYIZ'

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ni (KOSBİ) ziyaret eden Nihat Zeybekci, "Siz ne taraftasınız? Bayrağımızın tarafındayız. Milletimizin, vatanımızın tarafındayız. Rahmetli İnönü'nün sözünü hiç unutmam; 'Bu ülkede namuslular, namussuzlar kadar cesur olmalı.' Biz de cesur olmak zorundayız. Taraf olurken cesur olacağız ki, birileri de barış, çiçek, böcek, kardeşlik diyerek kendini kamufle ederek başka bir yere doğru gelmeye kalkışmasın" dedi. Kemalpaşa'da Binali Yıldırım Millet Bahçesi'ni de gezen Zeybekci, ilçede tekrar aday gösterilen Belediye Başkanı Arif Uğurlu'ya övgüler yağdırdı. KOSBİ'de de sanayicilere seslenen Zeybekci, "Ülkenin size ihtiyacı var. Siz varsanız ülke sanayisi, ekonomisi var" diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı