Reklam
  • Reklam
13 YAŞINDAKİ ÇOCUKLA YARI ÇIPLAK BASILDI

13 YAŞINDAKİ ÇOCUKLA YARI ÇIPLAK BASILDI

İstanbul Beylikdüzü’nde gece yarısı aracında, 13 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunurken polislerce suçüstü yakalanan 27 yaşındaki Tolga K. (27) adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İstismara uğrayan çocuk ise Çocuk Esirgeme Kurumu’na gönderildi.

13 Mayıs 2019 - 14:56

Beylikdüzü'nde 10 Mayıs Cuma akşamı saat 22.30 sıralarında devriye atan polis ekipleri, Kavaklı Mahallesi Aktoprak Caddesi'nde park halindeki bir araçtan şüphelenerek arama yaptı. Polis, el feneriyle yaklaştığı otomobilden yarı çıplak iki kişiyi indirdi.

CİNSEL İSTİSMARDA BULUNUYORMUŞ!

Yarı çıplak olan şahıslardan birinin 13 yaşındaki H., diğerinin ise 27 yaşındaki Tolga K. olduğu belirlendi. Yapılan ön inceleme ve sorguda Tolga K.'nın, H.'ye cinsel istismarda bulunduğu anlaşılınca ikili emniyete götürüldü.

SAHTE SOSYAL MEDYA HESABINDAN İRTİBATA GEÇMİŞ

Emniyet’te yapılan inceleme sonucu Tolga K.'nın açtığı sahte sosyal medya hesabı üzerinden 13 yaşındaki erkek çocuğu ile irtibata geçtiği belirlendi. Bir süre 13 yaşındaki çocukla sohbet eden Tolga K.’nın ardından aracına alarak çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı.

ÇOCUĞUN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Çocuk Büro Amirliği'ne götürülen H.'nin uzman eşliğinde alınan ifadesinde; Tolga K.'nın kendisini Murat ismiyle tanıttığını söylediği öğrenildi. Mağdur çocuğun “Yaklaşık 15 gün önce sahte sosyal medya hesabından benimle iletişime geçti. Önce evinde buluştuk. Ardından olay günü beni evimin yakınlarından arabayla aldı. Aracın içinde bir saat kaldık. Beni araç içerisinde öptü. Cinsel organını da çıkardı…. (İfadenin bu kısmını yayınlamıyoruz) Ardından da polisler geldi. Bana kendisini Murat olarak tanıtan ve bu olayları yaşadığım kişiden şikayetçiyim” dediği ortaya çıktı.

POLİS YAKALADI ADLİYE SERBEST BIRAKTI

Emniyet’te susma hakkını kullandığı öğrenilen şüpheli Tolga K. adliyeye sevk edildi. Adliyede yapılan işlemlerin ardından Tolga K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  Mahkemenin şahsı serbest bırakma gerekçesi ise öğrenilemedi.

13 yaşında olan ve ailesinin yanından alınan çocuk ise Çocuk Esirgeme Kurumu yetkililerine teslim edildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerinin üretilmesinde en etkin faktörlerden biri
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa Birliği ölçeğinde coğrafi işaret alan ilk bala sahip olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa...