Reklam
  • Reklam
11. KARŞIYAKA HAMSİ ŞÖLENİ FESTİVALE DÖNÜŞTÜ

11. KARŞIYAKA HAMSİ ŞÖLENİ FESTİVALE DÖNÜŞTÜ

23 Aralık 2018 - 15:21

11. Karşıyaka Hamsi Şölenine  Görkemli Final

Karadeniz Konfederasyonu (KADEKON),  Karşıyaka Karadenizliler Derneği  ve Karşıyaka Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen “11. Karşıyaka Hamsi Şöleni ”, büyük coşkuya sahne oldu. 21-23 Aralık tarihlerinde Bostanlı Pazaryeri’nde yapılan  şölende Karadeniz illerinin tanıtım stantları ile yöresel gıda satış stantları yer aldı Standlara ilgi oldukça büyük oldu Her gün konser ve etkinler gerçekleşti.  

Şölenin 3. gününde düzenlenen etkinliğe Kadekon Başkanı, Karşıyaka Beledfiye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, CHP İl Başkan Yardımcıları, Bayraklı Belediye Başkanı Aday Adayı Mimar Vahap Yılmaz, Karşıyaka Belediye Aday Adayları, Belediye Meclis üye aday adayları, Muhtar aday adayları, vatandaşlar. karadeniz'den gelen konuklar büyük ilgi gösterdi.

Çocuk oyun alanları ve hediyelik eşya satış yerlerinin de kurulduğu şölende, geleneksel hale gelen ‘Hamsi İkram Günü’nde binlerce kişiye hamsi pilav ve kara lahana dolması ikram edildi...

KADEKON Genel Sekreteri ve Buca Belediye Başkan Aday Adayı Zekiye Seda Sönmez " Her yıl düzenlediğimiz etkinliğimizin 11. sini gerçekleştiriyoruz, ilgi büyük ben başta tüm Karşıyaka ve değerli İzmir halkına teşekkür ediyorum... Amacımız Karadeniz kültürünü yaşatmaktır" 

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko " Bu tip etkinliklerde esnafımız stand açıyor ve gördüğüm kadarıyla işlerinden memnunlar, Bir yıl sonra inşallah yine beraberiz yanınızdayım" 

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Bu etkinlikler halklarımız arasında birlik ve beraberliği pekiştiriyor, Karadenizliler Konfederasyonuna çok teşekkür ediyorum" ifadesinde bulundu...

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek