Reklam
  • Reklam
10’uncu kez çocuklar için yürüdüler !

10'uncu kez çocuklar için yürüdüler !

Roche, global yardım projesi "Roche Çocuklar İçin Yürüyor" kapsamında çalışanları ile yürüyerek çocuk yardım kampanyalarına bağış toplamaya devam ediyor.

28 Haziran 2019 - 12:23

Roche'den yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin dünya çapında 2003 yılından bu yana sürdürdüğü projesi "Roche Çocuklar İçin Yürüyor" kapsamında, şirket çalışanları ile yürüyerek çocuk yardım kampanyalarına bağış toplanıyor

Türkiye organizasyonunun 2010 yılında dahil olduğu bu inisiyatif, Roche'nin sürdürülebilir kurumsal sosyal sorumluluk anlayışında önemli yere sahipken, proje, Roche'nin faaliyet gösterdiği topluluklarla sınırlı kalmıyor.

Temel sosyal haklardan mahrum çocuklara daha aydınlık bir gelecek sağlama misyonu taşıyan proje, geleneksel hale gelirken, 2003 yılında 3 şirket bölgesinden bin 300 çalışan ile başlayan sembolik yolculuk, bugüne kadar 164 bölgeden 230 binin üzerinde çalışanı bir araya getirdi.

Şimdiye kadar proje kapsamında 18 milyon İsviçre frangının üzerinde bağış toplanırken, toplanan bağış çocuklar için hayata geçirilen sağlık ve eğitim projelerinde değerlendirilmek üzere dünya genelinde çeşitli sivil toplum kuruluşlarına bağışlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerinin üretilmesinde en etkin faktörlerden biri
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa Birliği ölçeğinde coğrafi işaret alan ilk bala sahip olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa...